Steges nye, digitale ugeavis er mere lokal end nogensinde

Profilbillede
dato

Flere og flere byer mister deres lokale ugeavis, og det har konsekvenser for byernes erhvervsliv og eksistensgrundlag. Erhvervslivet skal kæmpe om opmærksomheden mod udefrakommende konkurrenter og byens vigtigste historier drukner i fortællinger fra de omkringliggende, større byer. Det vil vi lave om på!

Vi udgiver dagligt artikler om byens puls – intet er for småt. Artiklerne skabes sammen med byens lokale og vores egen redaktion, hvilket gør det muligt at skabe lokalt og relevant indhold, i en tid hvor fokus rettes mod de største begivenheder.

VORES Stege er skabt af et stærkt team med stor erfaring fra medie- og IT-branchen. Opbakningen har fra start været overvældende, og vi knokler døgnet rundt for at skabe et nyt lokalt medie”, udtaler CEO og ejer, Søren Martin Mørch.

VORES Stege stiller skarpt på de lokalsamfund, som efterlades, hver gang endnu en lokal ugeavis rykker teltpælene op. Så står vi der!

Vi er online og tilgængelige 24 timer i døgnet, og vi producerer KUN indhold fra den lokale egn. Vi bringer historier fra idrætsforeningerne, erhvervslivet og de lokale ildsjæle, som gør byen nærværende og levende. Vi styrker de små byers eksistensberettigelse, skaber et stærkt netværk og et eftertragtet sammenhold. Vi er kommet for at blive - også i morgen.

Kilde: Redaktionen