Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Stege - torsdag den 24. juni

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Stege er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Relativt rolig sankthansaften

Politiet noterer, at sankthansaften forløb roligt og relativt stille i politikredsen. Der var styr på sankthansbålene rundt omkring, og der indløb kun et mindre antal anmeldelser om musik til ulempe i løbet af aftenen. Politiets patruljer var forbi forskellige steder, og kunne med tilfredshed konstatere, at der herskede god stemning og ro og orden. Forhåbentlig er evt. hekse, som har været på flyvetur, og evt. trolde også vendt sikkert tilbage fra midsommernattens eventyr.

 

BOGØ BY: Bilen blev konfiskeret

Politiet standsede i går klokken 5.32 en 30-årig mand, da han kom kørende ad Grønsundvej i Bogø By. Det viste sig, at han ikke havde nogen førerret, og da det bestemt ikke var første gang, at han var blevet standset uden kørekort, blev bilen konfiskeret, og den 30-årige blev sigtet efter færdselsloven.

 

NÆSTVED: Endnu en sigtet i sag om deling af video med seksuelt indhold

I sidste uge kunne vi fortælle, at en 16-årig dreng var blevet sigtet i en sag om deling af børnepornografisk materiale. Politiets efterforskning har nu ført til, at endnu en person er sigtet – denne gang er det en 17-årig ung mand. Det sker efter han har delt en video på Snapchat af to unge, der har samleje. Sagen er særligt alvorlig, fordi pigen ikke var fyldt 15 år, da videoen blev optaget og siden delt.

 

KREDSEN: Aktion mod social dumping

I går havde politiets udlændingekontrolafdeling i samarbejde med Arbejdstilsynet og Skattestyrelsen en aktion mod social dumping. Der var kontroller i Næstved, Karrebæksminde, Nørre Alslev og Stokkemarke, og alle steder var tingene i orden.

 

NÆSTVED: Smed hash ud af sideruden

En politipatrulje standsede i går klokken 17.15 en bil, da den kom kørende ad Kalbyrisvej i Næstved. Samtidig med, at bilen stoppede blev der smidt en sølvpapirskugle med hash ud af sideruden. I bilen sad en 30-årig mand og en 38-årig mand – begge fra Næstved. De blev sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

 

NYKØBING F.: To sigtede i brandsag

Natten til mandag den 21. juni opstod der brand i tre biler, som holdt parkeret på Brovejen i Nykøbing F. Politiets efterforskning har nu ført til at to kvinder på hhv. 38 og 41 år er blevet sigtet i sagen. De blev begge anholdt i går klokken 10.40.

 

VORDINGBORG: 15-årig med en joint

Politiet tjekkede onsdag klokken 21.07 tre unge, på en grussti ved Marienbergvej i Vordingborg. Det var to 17-årige og en 15-årig dreng fra Vordingborg, og det viste sig, at den 15-årige havde en joint, 0,6 gram hashmix og lidt skunk på sig. De ulovlige stoffer blev konfiskeret, og den 15-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

VORDINGBORG: Sniffede amfetamin

En 43-årig mand fra Vordingborg blev onsdag aften afsløret i at sniffe amfetamin. Det skete på Chr. Winthersvej i Vordingborg, hvor den 43-årige stod ved en kælderdør. Han havde 0,3 gram amfetamin, 1,5 gram hash og lidt hashmix på sig, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

KORSØR: Anholdt efter at have slået kvinde ned

Politiet anholdt onsdag klokken 23.01 en 51-årig mand fra Korsør ud for et værtshus i Korsør. Den 51-årige havde haft en kontrovers med en anden værtshusgæst – en 43-årig kvinde fra lokalområdet – og det var mundet ud i, at hun fik et knytnæveslag i ansigtet. Andre personer på stedet tilbageholdt den 51-årige, som nu er sigtet for vold. Han blev taget med til afhøring på politistationen i Næstved, og han blev løsladt igen efter afhøring klokken 9.48.

 

FAXE: Sigtet for dokumentfalsk og ulovligt ophold

Torsdag klokken 1.50 standsede politiet en dansk indregistreret bil i Nørregade i Faxe. Føreren var en udenlandsk mand, som fremviste et udenlandsk id-kort. Kortet virkede imidlertid til at være falsk, og derfor besluttede politibetjentene at undersøge mandens identitet nærmere. Han blev anholdt, og da han ikke kunne vise en gyldig opholdstilladelse, blev han sigtet for både dokumentfalsk og for ulovligt ophold. Hans forhold undersøges nu af politiets udlændingekontrolafdeling.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn ikke haft anmeldelser om indbrud i privat beboelse

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft en enkelt hastighedskontrol:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Faxe Rønnedevej Kl. 11.35 – 14.04 ATK – bestilt færdselskontrol 328 21 50 km/t 71 km/t 3 klip
Nørre Alslev Storstrømsvej Kl. 12.29 – 13.50 ATK – bestilt færdselskontrol 108 1 80 km/t 91 km/t -
Sakskøbing Kaløvej Kl. 7.59 – 8.59 ATK – bestilt færdselskontrol 8 1 80 km/t 97 km/t -
Sorø Vestmotorvejen Kl. 5.29 – 9.45 ATK 6540 16 130 km/t 162 km/t -
Sorø Slagelsevej Kl. 16.06 – 19.15 ATK 589 2 60 km/t 80 km/t -
Stege Søndersognsvej Kl. 9.44 – 10.45 ATK – bestilt færdselskontrol 12 0 50 km/t - -
Vordingborg Kohavevej Kl. 7.05 – 8.25 ATK – bestilt færdselskontrol 40 2 60 km/t 76 km/t -

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Bogø By Grønsundvej Kl. 04.44 – 5.40 Tre bilister blev målt til at køre så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet. En var desuden og eftersøgt til fogedretten, og en var  frakendt førerretten – hans bil blev konfiskeret pga. gentagelsestilfælde.
Næstved Grimstrupvej Kl. 14.22 – 14.56 Tre kørte frem for venstresving forbudt, og en talte i håndholdt mobiltelefon, mens han kørte.
Rødby Havnevej Kl. 9.40 – 10.10 11 køretøjer standset – alle kørte pænt
Rønnede Faxevej Torsdag kl. 0.15 – 1.50 11 køretøjer standset – alle kørte pænt
Sorø Slagelsevej Kl. 16.59 – 18.01 Fem blev målt til at køre så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet.
Søllested Højrebyvej Kl. 10.30 – 11.00 10 køretøjer standset – alle kørte pænt

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede bilister:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Dianalund Holbergsvej Kl. 16.19 18-årig mand fra Dianalund Kørsel i påvirket tilstand
Holme-Olstrup Landevejen Kl. 18.08 27-årig mand fra Næstved Spirituskørsel
Rønnede Faxevej Kl. 23.11 34-årig mand fra Rønnede Kørsel i påvirket tilstand
Vordingborg Københavnsvej Torsdag kl. 1.05 18-årig mand fra Præstø Spirituskørsel

 

 

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Flere artikler