Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Stege - onsdag den 28. april

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Stege er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

VORDINGBORG: Tricktyveri

En ældre kvinde havde mandag formiddag været i Kvickly på Prins Jørgens Alle i Vordingborg for at handle. Da hun lige havde lagt sine varer og sin taske ind i bilen, kom en udenlandsk mand hen til hende for på engelsk at spørge om vej i til København. I går aftes opdagede kvinden at hendes pung var blevet stjålet og at der var hævet penge fra hendes konto. Manden, der spurgte om vej, beskrives som 25-30 år, 190-195 cm høj, spinkel, lys i huden, talte engelsk og var iført en hættetrøje og en sort kasket.

 

GEDSER: Brændte plastikmøbler af

Politiet var i går ude ved en adresse i Gedser, hvor en 29-årig mand brændte både træ- og plastikmøbler af. Det gav en del røg til gene for dem, der boede omkring. Den 29-årige blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

 

VORDINGBORG: Vær forsigtig med ukrudtsbrændere

Vi har flere gange nævnt, at man skal være ekstra påpasselig med åben ild i naturen, fordi det i øjeblikket er meget tørt, og så  der skal ikke nødvendigvis så meget til, før der kan opstå en brand i tørre buskadser og ukrudt. En ukrudtsbrænder kan derfor også være risikabel at anvende. Det måtte en 44-årig kvinde fra Vordingborg sande, da hun tirsdag eftermiddag arbejdede med en ukrudtsbrænder ved et skur i hendes have. Pludselig gik der ild i skuret og brandvæsenet blev tilkaldt. Ilden blev slukket, men skuret brændte ned sammen med et træhegn, der stod tæt på. Den 44-årige blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven. Du kan læse mere om brandfare og anvendelse af ukrudtsbrændere på Beredskabsstyrelsens hjemmeside.

 

FENSMARK: To for hurtige knallerter

Politiet havde i går mellem klokken 14 og 16.30 en knallertkontrol på Egevej i Fensmark. I alt blev fire knallertkørere standset og deres knallerter blev kontrolleret. Det resulterede i at to drenge på 15 og 17 år blev sigtet for at have ændret deres knallerter, så de kunne køre hurtigere end tilladt. Desuden fik en bilist en sigtelse for at tale i håndholdt mobiltelefon, mens han kørte, og en blev sigtet for at mangle en nummerplade.

 

NÆSTVED: Mand stjal fra patienter

Politiet fik i går klokken 16.15 en anmeldelse om at, der var flere patienter på Næstved Sygehus, der havde været udsat for tyveri. Personalet havde mistanke til en yngre mand, de havde set luske omkring, og som de først troede var en pårørende.  Derfor kunne de give et godt signalement til politiet, som kort efter fandt frem til manden, der sad i et busskur i nærheden. Det drejer sig om en 42-årig mand fra Lyngby, som blev anholdt og sigtet for tyverierne.

 

BANDHOLM: Kørte påvirket uden kørekort

I forbindelse med en patruljering ved Bandholm lagde politiet i går aftes klokken 20.10 mærke til en sort bil. Da betjentene gav tegn til føreren om at standse, gassede han i stedet op og fortsatte med stor fart. Herefter fulgte en længere eftersættelse i området, der endte med at politiet måtte lave en kontrolleret påkørsel for at få standset den sorte bil. Ingen kom noget til. I bilen sad en 21-årig mand fra lokalområdet. Han virkede påvirket af både spiritus og narko, så det blev han sigtet for. Han blev også sigtet for kørsel i frakendelsestiden og for hensynsløs kørsel. Politiet søger vidner til episoden, og de kan kontakte politiet på telefon 114. Det overvejes om manden skal fremstilles i grundlovsforhør.

 

RØNNEDE: Pige udsat for blufærdighedskrænkelse

I går klokken 13 blev en pige udsat for blufærdighedskrænkelse, da en mand kom kørende i en sort bil ad Dyssevej i Kongsted ved Rønnede, hvor han holdt ind til siden, rullede vinduet ned og spurgte pigen om vej i Faxe Ladeplads. Pigen gik hen til bilen, og her så hun, at manden havde trukket sine bukser ned om lårende og sad med sit lem i hånden. Manden beskrives som 30-35 år, mørkt hår, mørk i huden, iført sort bluse, sorte bukser og bar solbriller. Han var kørende i en større sort bil. Politiet hører gerne fra vidner på 114.

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Stege Grønsundvej Hus Mandag kl. 17 – tirsdag kl. 7.00 Lamper, bord og stole, en router mv.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Sorø Holbækvej Kl. 5.36 – 10.55 ATK 1712 149 40 km/t 73 km/t 15 klip og 2 betingede frakendelser
Haslev Bråbyvej Kl. 7.58 – 10.58 ATK 186 15 50 km/t 71 km/t 2 kip
Haslev Køgevej Kl. 11.28 – 13.30 ATK 358 35 60 km/t 93 km/t 5 klip

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Fensmark Egevej Kl. 14 – 16.30 To knallertkørere blev sigtet for at have ændret deres knallerter, så de kunne køre hurtigere end tilladt, en blev sigtet for at mangle nummerplade, og en blev sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon, mens han kørte.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Slagelse Sorøvej Kl. 18.17 50-årig mand fra Korsør Spirituskørsel
Skibevej Bandholm Kl. 20.12 21-årig mand fra Stokkemarke Spirituskørsel og kørsel i påvirket tilstand
Kalvehave Ny Vordingborgvej Kl. 20.45 22-årig mand fra Vordingborg Kørsel i påvirket tilstand

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Flere artikler