Stjålne knive, nøgenbilleder og trusler.

Profilbillede
dato

Stege er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NYKØBING: 15-årig på ulovlig knallert

Færdselspolitiet standsede tirsdag klokken 7.45 en 15-årig dreng fra Nykøbing, som kom farende på Nordby Alle ved Nordbyskolen i Kraghave på en knallert. Knallerten blev tjekket på et rullefelt, og her blev det afsløret, at den kunne køre noget hurtigere end tilladt. Den 15-årige blev herefter sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

 

SORØ: Sigtet for tyveri af knive

Tirsdag klokken 11.39 blev politiet kaldt til et supermarked på Ringstedvej i Sorø, hvor personalet tilbageholdt tre mænd, som også havde været i forretningen mandag, og hvor de havde stjålet knive. Det fremgik af overvågningsbillederne, at to af mændene havde lagt en pakke med køkkenknive i en taske og var gået gennem kassen uden at betale for dem. Det var to 19-årige og en 33-årig udenlandsk mand, som blev anholdt klokken 13.03, så politiet kunne fastlægge deres identitet. De to af dem blev sigtet for butikstyveri, og de blev alle tre løsladt igen tirsdag eftermiddag efter afhøring på politistationen i Slagelse. De to sigtede står til en bøde på 1.000 kroner for tyveriet.

 

SORØ: Sigtet for narkokørsel efter færdselsuheld

En bilist mistede tirsdag klokken 14.31 herredømmet over sin bil, da han kørte på Vestmotorvejen ved Sorø. Bilen ramte autoværnet, og da politiet kort efter ankom til uheldsstedet, blev føreren af bilen – en 59-årig mand fra Sorø – narkometertestet. Testen gav udslag for cannabis, og den 59-årige blev herefter anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

 

RUDE: Stoffer og bilister uden kørekort

Politiet var efter et tip om, at der kunne være ulovlige stoffer på en adresse i Rude tirsdag eftermiddag. Der blev ganske rigtigt fundet 45,6 gram amfetamin hos en 43-årig mand og 2,7 gram amfetamin hos en 53-årig mand, og de blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Mens politiet var på stedet, ankom en bil med en 62-årig mand fra Ringsted ved rattet. Den 62-årige var dog frakendt førerretten, så han blev sigtet for kørsel uden førerret, og ejeren af bilen – en 45-årig mand fra Ringsted – blev sigtet for at overlade den til en person uden kørekort. Da den 45-årige satte sig ind i bilen og ville køre, havde han muligvis overset, at han var frakendt kørekortet, så han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

 

KORSØR: Afpresset efter nøgenbilleder

Politiet advarer mod at dele billeder på nettet, som ikke egner sig til at blive udbredt i en større kreds, fx private eller intime fotos. Advarslen kommer efter en anmeldelse, som en mand foretog tirsdag til politiet i Slagelse, hvor han forklarede, at han havde delt intime billeder med en anden profil på Instagram. Den anden profil, som måske/måske ikke tilhørte en kvinde, havde bagefter afpresset manden for et kontant beløb ved at true med at offentliggøre billederne. Politiet har registreret anmeldelsen som en sag om afpresning, og opfordringen fra politiet er, at man skal overveje ganske grundigt, hvilken type billeder man deler med andre, mere eller mindre anonyme profiler på nettet.

På hjemmesiden Sikker Digital er der en stribe gode råd, vejledninger og værktøjer, som hjælper til en mere sikker digital hverdag.

 

NÆSTVED: Anholdt efter trusler

To mænd søgte tirsdag aften tilflugt i et supermarked i centrum af Næstved, og politiet blev tilkaldt. Det var to 19-årige mænd fra byen, som kort forinden var blevet truet og forfulgt af nogle personer på banegården. De var rystet, men var ikke kommet noget til. På grund af vidneforklaringer fandt politiet kort efter frem til en 17-årig fyr fra Haslev, som blev anholdt klokken 21.45, og en 21-årig mand uden fast bopæl, som blev anholdt klokken 21.36. Den 21-årige smed en taske fra sig, da politiet fik kontakt med ham på Farimagsvej, og i tasken var der seks små poser med i alt 2,7 gram kokain. Han blev sigtet for salg af ulovlige stoffer, og begge de anholdte blev sigtet for trusler. De blev løsladt natten til onsdag efter afhøring på politistationen i Næstved.

 

 

 

Offerrådgivningen yder støtte til ofre, vidner og pårørende til ofre for kriminalitet og ulykke. I Danmark er der 12 lokale offerrådgivninger – én i hver politikreds. Hver af disse yder støtte telefonisk og ved fysisk møde.

Ring på tlf. 116 006 eller se Offerrådgivningens hjemmeside.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn ikke modtaget anmeldelser om indbrud i privat beboelse.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Maribo Sydmotorvejen Kl. 10.47 – 13.00 ATK 1108 43 110 km/t 148 km/t -
Slagelse Sdr. Ringgade Kl. 10.18 – 12.40 ATK 614 0 - - -

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I går har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Nykøbing F. Nykøbing by Kl. 8.20 – 10.45 14 køretøjer blev kontrolleret, men alle havde tingene i orden og folk kørte pænt.

 

 

SKOLESTART

Tirsdag har politiet haft følgende kontroller i forbindelse med skolestart:

 

By Vej Tidspunkt
Korsør Dahlsvej Kl. 7.40 – 8.05 Alt fint.
Maribo Maribovej Kl. 7.04 – 9.53 Politiet holdt med den automatiske fartmåler, og her blev 199 kontrolleret. Af dem var der en, som kørte for hurtigt – han blev målt til 61 km/t, hvor 50 km/t er det højest tilladte.
Maribo Skolestart Kl. 7.30 – 8.30 Alt fint.
Nykøbing F. Lindevænget Kl. 7.40 – 8.00 Alt fint.
Nykøbing F. Nordby Alle Kl. 7.45 – 8.05 En fik en påtale om manglende brug af cykelhjem, da han kom kørende på el-løbehjul.
Nykøbing F. Nordby Alle Kl. 7.15 – 8.20 Fire køretøjer blev kontrolleret – bl.a. en knallert, som viste sig at være ændret, så den kunne køre hurtigere end tilladt. Føreren blev sigtet efter færdselsloven. Ellers alt ok.
Næstved Karrebækvej Kl. 7.40 – 8.05 Alt fint.
Næstved Holsted Alle Kl. 7.45 – 8.05 Alt fint.
Ruds-Vedby Skolegade Kl. 7.15 – 8.15 To fik en påtale om manglende brug af cykelhjem, da de kom kørende på el-løbehjul.
Sakskøbing Ellekildevej Kl. 7.15 – 8.05 En fik en påtale for at standse i den forkerte side af vejen.
Skælskør Næstvedved Kl. 6.55 – 8.44 Politiet holdt med den automatiske trafikkontrol, og her blev 204 kontrolleret. Alle overholdt fartgrænsen på 50 km/t.
Slagelse Antvorskov Alle Kl. 6.21 – 9.00 Politiet holdt med den automatiske trafikkontrol, og her blev 199 kontrolleret. Af dem var der en, som kørte for hurtigt – han blev målt til 62 km/t, hvor 50 km/t er det højest tilladte.
Slagelse Sejerøvej Kl. 7.40 – 8.10 Alt fint.
Sorø Smedeparken Kl. 7.40 – 8.20 Tæt trafik, men alt forløb i god ro og orden.
Stege Klintevej Kl. 7.45 – 8.05 Alt fint.
Tappernøje Korskildevej Kl. 7.40 – 8.10 Alt fint.
Vordingborg Bakkebøllevej Kl. 7.45 – 8.05 Alt fint
Væggerløse Skolebakken Kl. 7.30 – 8.05 To bilister og seks cyklister blev vejledt om generelle færdselsregler.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Sorø Vestmotorvejen Kl. 14.31 59-årig mand fra Sorø Kørsel i påvirket tilstand

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi