Nyt fra Stege i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Stege er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

STUBBEKØBING: Kvinde sigtet for hærværk

En 46-årig kvinde fra Nordfalster var onsdag formiddag forbi en ejendom i Stubbekøbing, og uvist af hvilken grund kastede hun en sten mod huset, hvor den smadrede en rude. Politiet blev tilkaldt, og den 46-årige blev sigtet for hærværk. For at sikre ro på stedet blev kvinden anholdt klokken 12.58 og taget med til politistationen i Næstved. Den 46-årige blev løsladt igen klokken 17.04.

 

STEGE: "Fuck da jer" kostede 1.500 kroner

Politiet var onsdag eftermiddag i Stege, og da en bil passerede politibetjentene, rakte en passager i bilen en fuckfinger ad betjentene. Bilen blev standset kort efter, og en 22-årig mand blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han udbrød flere gange "Fuck da jer…", og han står nu til en bøde på 1.500 kroner.

 

NÆSTVED: 31-årig sigtet efter butikstyveri

Onsdag klokken 16.30 fik politiet en anmeldelse fra en dagligvarebutik på Kvægtorvet om, at personalet havde forsøgt at tilbageholde en mand, som var mistænkt for at stjæle forskellige varer, men han stak af. Butikstyven havde stoppet varerne ned i en taske og var gået gennem kassen uden at betale for dem, og da han blev standset af en medarbejder uden for forretningen, tog tyven det skateboard, han havde under armen, og truede med at smække det i hovedet på medarbejderen. Den mistænkte blev på baggrund af vidneudsagn anholdt klokken 17.00. Han blev sigtet for røveri og afhørt på politistationen i Næstved, inden han blev løsladt igen klokken 18.45.

 

NYKØBING: To anholdt efter knivstikkeri

Flere politipatruljer blev onsdag aften kaldt til Østre Alle i Nykøbing, hvor der var en anmeldelse om et knivstikkeri. Det var tilsyneladende en uoverensstemmelse om en tidligere kæreste, der førte til stridighederne, hvor en 24-årig mand fra Nykøbing fik et mindre snitsår over knæet. En 18-årig mand, som forsøgte at skjule sig i en busk, blev anholdt klokken 17.40, og han blev sigtet for kvalificeret vold. Kort efter blev en 26-årig mand anholdt, men han blev løsladt igen efter afhøring og er ikke sigtet i sagen. Der blev fundet to gram hash, da politiet visiterede den 18-årige, og derfor er han også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Det overvejes i øjeblikket, om den 18-årige skal fremstilles i grundlovsforhør.

 

SLAGELSE: Smadrede ruder med skovl

En 22-årig mand blev onsdag aften sigtet for hærværk. Omkring klokken 18.46 var havde han smadret forrude og bagrude på en bil, der holdt parkeret ved en autoforhandlinger på Holbækvej, og da politiet kontaktede den 22-årige på hans adresse, var han fortsat meget opfarende og udadreagerende. For at få ro på stedet blev den 22-årige anholdt klokken 21.37 og taget med til politistationen i Næstved. Den anholdte blev løsladt igen klokken 7.52.

 

 

INDBRUD

Politiet har ikke modtaget nogen anmeldelser om indbrud i privat beboelse i det seneste døgn.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Kalvehave Præstøvej Onsdag klokken 5.57-10.57 ATK 405 63 50 km/t 84 km/t Seks klip og to betingede frakendelser
Vemmelev Borgergade Onsdag klokken 16.14-18.19 ATK 120 2 50 km/t 60 km/t -
Skælskør Sorøvej Onsdag klokken 19.24-21.30 ATK 83 2 50 km/t 78 km/t Et klip

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset en enkelt spritbilist:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Horslunde Nordlundevej Torsdag klokken 3.55 54-årig mand fra Nakskov Spirituskørsel

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi