Nyt fra Stege i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Stege er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

SLAGELSE: Fik bilen beslaglagt

Onsdag klokken 9.45 standsede politiet en 41-årig kvinde fra Slagelse, som kom kørende på Kvægtorvsvej. Kvinden havde ikke noget kørekort, og hun blev herefter sigtet for kørsel uden førerret. Det var imidlertid tredje gang, den 41-årige blev sigtet for at køre uden kørekort, og derfor blev hendes bil beslaglagt på stedet.

 

VORDINGBORG: 19-årig på ulovlig knallert

Færdselspolitiet standsede onsdag klokken 11.10 en 19-årig mand fra Tappernøje på Københavnsvej i Vordingborg. Her kom den 19-årige kørende på knallert, men et tjek af knallerten afslørede, at forbremsen ikke virkede. Desuden havde den 19-årige heller ikke tegnet den lovpligtige ansvarsforsikring, og da knallerten kom op på politiets rullefelt, viste det sig, den kunne køre en hel del hurtigere end tilladt. Den 19-årige blev sigtet for alle overtrædelserne.

 

DIANALUND: 52-årig sigtet for trusler

En 52-årig mand fra Dianalund blev onsdag anholdt og sigtet for trusler. Det skete, efter politiet tidligere på ugen modtog en anmeldelse fra en ejendomsfunktionær om, at han var blevet truet i forbindelse med et syn af den lejlighed, den 52-årige bor i. Der stod et par økser i lejligheden, hvor den 52-årige bor, og under synet hidsede han sig op og truede med at smadre den anden. Den 52-årige blev anholdt klokken 13.07 og taget med til afhøring på politistationen i Slagelse. Han blev løsladt igen klokken 14.55.

 

MERN: Fik sit sjette klip

En færdselskontrol ved Mern førte onsdag en til stribe sigtelser for forskellige færdselslovsovertrædelser: En blev sigtet for at køre venstre om et helleanlæg og for ikke at have spændt sikkerhedsselen. Varebilen var ikke forsynet med CVR-nummer, og det blev ejeren af bilen sigtet for. Der blev afsløret to ulovlige knallerter, og to bilister blev standset på Ørslevvej, hvor de blev målt til at køre så hurtigt, at de hver får et klip i kørekortet. For den enes vedkommende – en 56-årig mand fra lokalområdet – bliver det det sjette klip, han får inden for to år. Det medfører en bøde og en ubetinget frakendelse af kørekortet.

 

MERN: To hurtige knallerter

Onsdag kort før klokken 16.00 standsede politiet først én knallertkører og få minutter senere endnu en på Gl. Præstøvej lige uden for Mern. Begge knallerter blev tjekket på et rullefelt, hvor det viste sig, de kunne køre noget hurtigere end tilladt. Førerne – en 15-årig dreng og en 17-årig fyr, begge fra Mern – blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

 

NAKSKOV: Eksperimenterede med hjemmelavede syrebomber

Politiet fik onsdag eftermiddag en anmeldelse om, at der var blevet kastet med nogle hjemmelavede "bomber" med en kemikalieblanding. Det var sket på A.E. Hansensvej i Nakskov, og på forklaringer fra vidner fandt politiet kort efter frem til en 18-årig mand og en 15-årig dreng. De er begge fra lokalområdet og blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. De fik samtidig en stærkt vejledende samtale med politibetjentene om det uhensigtsmæssige i at lave den slags eksperimenter.

 

RØDBYHAVN: Overtrådte indrejseforbud

En 30-årig udenlandsk mand kom onsdag klokken 18.23 i land fra færgen i Rødbyhavn med en bus, og ved indrejsekontrollen legitimerede han sig med en kopi af et udenlandsk legitimationspapir.  Det viste sig, at den 30-årige i november måned var blevet idømt et forbud mod at rejse ind i Danmark, og derfor blev han anholdt klokken 18.23 og sigtet for overtrædelse af udlændingeloven. Den 30-årige fremstilles torsdag i grundlovsforhør i retten.

 

NYKØBING: 54-årig mand sigtet for røveri mod spillehal

En 54-årig mand fra Nykøbing fremstilles torsdag i grundlovsforhør i retten. Han er sigtet for at have begået et røveri mod spillehallen Lille Vegas i Langgade i fredags. Her truede røveren personalet med en pistollignende genstand og fik udleveret et kontant beløb. Politiet har efterfølgende efterlyst vidner, og på baggrund af de henvendelser, der siden er kommet, blev den 54-årige anholdt onsdag klokken 10.55 på sin bopæl i Nykøbing.

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Præstø Lindevej 10.00-11.30 Ukendt
Præstø

Faksevej

 

17.30-22.00 Kontanter, pc'ere og spiritus
Slagelse Hestemøllestræde 7.15-15.30 Ukendt
Stubbekøbing Skørringevej 19.00-10.00 Støvsuger, Soundboks
Væggerløse Stovby Tværvej 7.10-9.20 Spiritus

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Dianalund Bastbergvej 16.39-18.31 Bestilt ATK 19 0 80    
Haslev Skuderløsevej 11.44-16.30 ATK 320 26 40 63 5 klip
Munke-Bjergby Munke-Bjergbyvej 19.20-21.35 ATK 82 6 80 115 1 klip
Næstved Kyse Bygade 7.53-14.00 ATK 1840 58 50 69 1 klip
Stege Kostervej 8.11-13.56 ATK 984 49 60 86 5 klip

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Bogø Grønsundvej  

En fik betinget frakendelse for hastighed

En fik klip for hastighed

Mern   15.40-17.20

To kørte på ulovlig knallert

2 fik klip for hastighed – det var klip nr. 6 for den ene bilist, der derfor mister kørekortet ubetinget

1 bilist kørte venstre om helleanlæg og havde ikke sikkerhedssele på

1 varevogn havde ikke CVR-nummer på siden

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Nørre-Alslev Sydmotorvejen 13.00 28-årig mand fra Farum Narkokørsel
Torrig Pederstrupvej 18.52 54-årig mand fra Torrig Spirituskørsel

 

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi